Werken in de apotheek of op zoek naar een stageplek?

mrt 21, 2023

Onze apothekers staan voor het leveren van goede zorg. De medewerkers zetten zich in om elke cliënt zo goed mogelijk helpen: nauwgezet en met goede kennis van zaken.

Nieuwsgierig naar het werk in de apotheek? Op zoek naar een uitdagende werkplek in de zorg? Als BBL-er aan de slag in de apotheek? Kiezen voor de opleiding apothekersassistente ja/nee? Onze apothekers en assistenten informeren jou graag over de werkzaamheden in de apotheekpraktijk.
Informeer wat mogelijk is via secretariaat@acgroningen.nl

Ook als je opzoek ben naar een (snuffel)stageplek kun je contact met ons opnemen. Door de hele provincie zijn onze apothekers gevestigd, zodat er altijd een stageplek in de buurt te vinden is.

Laatste nieuws

Eerste registratie in Project Polyfarmacie

Eerste registratie in Project Polyfarmacie

In het Project Polyfarmacie werd de eerste patiënt geregistreerd door BENU Apotheek Groningen. Een moment dat niet ongemerkt voorbij ging. Het apotheekteam werd namelijk verrast met een feestelijke taart! Het Project Polyfarmacie is een samenwerkingsproject van...

Nieuwe facultatieve prestatie per 2022

Nieuwe facultatieve prestatie per 2022

In samenwerking met Menzis heeft Apothekers Coöperatief Groningen u.a. een facultatieve prestatie aangevraagd bij de NZA. Deze facultatieve prestatie  ‘Begeleiding en verbeteren van geneesmiddelengebruik in samenwerking met de huisarts’ (TB/REG-22639-01) is...

Nieuwe website online

Nieuwe website online

We zijn blij met de lancering van onze nieuwe website. Hiermee bieden we een kijkje in onze lopende projecten, houden we iedereen op de hoogte van ons laatste nieuws en geven we een totaal overzicht van onze leden.